energetische-huisreiniging-henk-jansen

De laatste maanden kom ik op grote schaal ziekmakende aardstralen tegen en dan bedoel ik: écht op grote schaal. Voorheen kwam ik er af en toe een tegen. Tegenwoordig clusteren ze in rastervorm minstens tien, vaker meer.

Dat is de aanleiding geweest om op onderzoek uit te gaan. En ook hoe aardstralen, technische straling en emotionele blokkades met elkaar samenhangen. Wat ik namelijk merkte tijdens Huisreinigingen: zodra de aardstralen opgeruimd zijn, is ook de technische straling niet meer voelbaar. En zelfs de emotionele verstoringen zijn minder.

 

Samen met Antoinette Dettingmeijer hebben we daar op 17 augustus 2022 bij de Externsteine in Horn-Bad Meinberg, Duitsland, een channeling op gedaan. De antwoorden die we kregen, maken we beschikbaar via bijgaande link.

 

image.png

Wat doen aardstralen en emotionele gebeurtenissen met de energie van je woning, met jouw energie en waarom een Huisreiniging?
Wel, dat is klip en klaar: je voelt je niet prettig in je eigen huis. Jij en/of je kinderen ontwikkelen steeds meer klachten, slapen bijvoorbeeld slecht of ‘zien’ dingen. Wat je vooral voelt, is de zwaarte als je weg bent geweest. Bijvoorbeeld wanneer je terugkomt van vakantie of van je werk. Op zulke momenten wordt de zware energie in je huis extra voelbaar en dat is beslist niet fijn.

Wat zijn de oorzaken?

 1. Het zijn de de frequenties van de emotionele gebeurtenissen van de plek zelf maar ook wat vorige bewoners ooit aan emotionele gebeurtenissen in de woning hebben beleefd.
 2. De sterk toenemende verstoringen van en in de natuur. Daardoor komen er in de huidige tijd meer en meer aardstralen, wateraders, en leylijnen tevoorschijn komen.
 3. De sterk opgevoerde electromagnetische, technische straling van 3G, 4G, 5G, wifi, zendmasten en duizenden satellieten.

Verstorende frequenties
Alle drie hierboven genoemde oorzaken verstoren de frequentie van ons menselijk lichaam. Te beginnen op celniveau. Het lichaam raakt aangetast en wordt langzaam ziek. Gevoelige mensen en sensitieve kinderen krijgen eerder klachten is mijn ervaring. 

Naast de drie eerdergenoemde verstorende frequenties wil ik graag nog een aantal andere factoren noemen. Ik ben ervan overtuigd dat met een Huisreiniging de verderop genoemde aandachtspunten zich in positieve zin zullen ontvouwen. Dat komt omdat de energie van de woning jouw eigen diepe wonden en blinde vlekken spiegelt. Als je die opruimt, en opgeruimd houdt, treden er bijna als vanzelf krachtige verbeteringen op. Onderstaande zaken kunnen ook een gevolg zijn van de verstoorde energie in je woning. 

Afhankelijk van jouw gevoeligheid en kwetsbaarheid ontstaan er fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten.

De andere verstorende frequenties (Oorspronkelijke bron Jojan Hendriks)

frequntie plaatje

1 Elke gedachte is een frequentie; positieve en negatieve gedachten komen altijd naar je terug.
2 Mensen om je heen beïnvloeden direct je trillingsfrequentie en vice versa.
3 Muziek is krachtig. Sta eens stil bij de soort muziek waarnaar je luistert en luister aandachtig naar de tekst. Het beïnvloedt je frequentie.
4 Reflecteer eens op de dingen waar je naar kijkt. Zijn het tegenslagen, oorlog, dood en verderf, verraad? Zulke negatieve informatie verstoort de chemie van je lichaam. Kijk naar wat goed voelt!
5 De sfeer; of het nu thuis is of op het werk. Als je veel tijd doorbrengt in een onrustige, stressvolle en rommelige sfeer beïnvloedt dat je trillingsfrequentie.
6 Het woord. Als je negatief of veroordelend over mensen spreekt, heeft dat invloed op je frequentie.
7 Dankbaarheid en vergeving. Bedank voor alles wat je overkomt. Dat geldt zowel voor de goede dingen als de dingen die je als slecht beschouwt.
(Vrij naar Jojan Hendriks.)

 

Door verstorende frequenties raken lichaamsprocessen ontregeld en ontstaan klachten van allerlei aard. Ineens worden ze zichtbaar en voelbaar.
Wat er door de verstorende frequenties gebeurt, is dat de lichaamsprocessen tot op celniveau in je lichaam (en dus ook je aura en chakra’s) verstoord worden. Zo ontstaan er langzaam maar zeker klachten. Het immuunsysteem krijgt het zwaar te verduren, gaat mogelijk onderuit met alle gevolgen van dien. Klachten kunnen fysiek, emotioneel en mentaal van aard zijn. Als je vervolgens merkt dat je ziek bent en/of specifieke klachten hebt, dan betekent dat dat je lichaam je iets wil vertellen. De kunst is te luisteren en te ontdekken wat.

Neem jij je verantwoordelijkheid en zorg jij voor een beter energetisch leefklimaat?

Een Huisreiniging is belangrijk omdat de energie van je woning de leefomgeving is waar je een groot deel van je tijd doorbrengt. Kies jij voor een Huisreiniging dan profiteert iedereen in de woning daarvan.

Mensen doen vanwege klachten allerlei therapieën, massages, sessies enzovoort.
Mijns inziens heeft therapie en lichaamswerk veel meer zin als je eerst de energie van je woning optimaliseert. Dat is het fundament. Het is van groot belang dat je weer thuiskomt – letterlijk en figuurlijk -  in je eigen ‘schone’ leefomgeving.

Wanneer is het tijd voor een Huisreiniging? 
Het is pas tijd als het tijd is. Dat wil zeggen: als jíj eraan toe bent. Ook al heb je er al jaren over nagedacht. Je kunt gras ook niet laten groeien door eraan te trekken.

Tot slot: de laatste tijd treden er tijdens Huisreinigingen ook regelmatig spontane regressies op; bewoners die in contact komen met vorige levens. Waarom? Omdat de energie hoger wordt en de sluiers dunner. Bovendien woon je nooit ergens toevallig. Na een Huisreiniging komt ook de energie beschikbaar om stukken in jezelf te helen.

De resultaten van mijn energetische huisreinigingen zijn:

 • Je bent weer maximaal aangesloten op de Schumann Resonantie
 • Minder stress en meer rust.
 • Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd.
 • Cellen worden geactiveerd en ook het DNA wordt gerestaureerd.  
 • De linker en rechterhersenhelft verbonden worden
 • Eventueel aanwezige entiteiten verdwijnen
 • Blokkades en blinde vlekken in jezelf lossen op en bieden nieuwe inzichten en mogelijkheden.
 • Je kernkwaliteiten komen tevoorschijn

 

Alle energetische verstoringen hebben een uitwerking op de hieronder afgebeelde nivaus.

logo boek 4 sides

 

Het is goed te weten dat alle verstorende frequenties van aardstralen en andere verstoringen bij een Energetische Huisreiniging op te ruimen zijn en dat ik inmiddels bijna 20 jaar ervaring en honderden tevreden klantenmet heb.

Kijk maar eens bij de ervaringen: 

button ervaringen 

Wil jij wel eens weten hoe de energetische gezondheid in jouw woning is en hoe de balans uit de bovenstaande afbeelding is?
Vraag dan vrijblijvend een gratis analyse  aan.

button gratis analyse

De destructieve kracht van aardstralen.
logo boek 4 sides
 
Tussen 14 en 18 augustus waren Antoinette en Ik voor de 2e keer in drie jaar bij de Externsteine, een enorme krachtplek in Horn-Bad Meinberg in Duitsland. Daar heeft Antoinette mijn partner een channeling gedaan waarin veel uitgelegd werd.
Antoinette Dettingmeijer is medium en heeft het talent om informatie uit onze hogere bewustzijnsvelden “down te loaden”
 
Dus eenmaal bij de Externsteine had ik naast de andere mooie ervaringen vooral ook behoefte aan meer informatie en verklaringen uit hogere bewustzijnsvelden voor de veranderingen in de hoeveelheid aardstralen en de relatie tot technische straling en emotionele verstoringen bij mijn huisreinigingen.
Op de 17e zijn we vanuit ons hotel dwars door het oerbos naar de Externsteine gewandeld om Antoinette in staat te stellen een channeling te doen. Wil je de informatie uit de channeling lezen, klik dan op deze link. Channeling Externsteine
 
De grote hoeveelheid aardstralen die nu meetbaar en voelbaar zijn.
Anders dan voorheen en zoals al eerder vermeld kom ik sinds voorjaar 2022 op hele grote schaal aardstralen tegen. Soms zitten er wel 10 tot 20 en is er geen ontkomen meer aan. Waarom er zoveel aardstralen zijn is uitgelegd in de channeling. 

Read more ...