henk-janssen-huisreiniging

 

HEEL VEEL AARDSTRALEN EN ANDERE VERSTORINGEN IN DE GROND

aardstralen WNTDOnder invloed van alle kosmische veranderingen maakt de aarde heel veel, en dan bedoel ik echt hééél vééél aardstralen. 
Ik meet er minstens 25 in een normale woning. Ze zitten ongeveer om de 50 cm van elkaar, soms minder. Van voor naar achter en van links naar rechts in dan je hele woning.image.jpeg

Het is een raster en ik kom steeds vaker mensen tegen die ze letterlijk zien en voelen.
Het is een raster. (zie afbeelding hiernaast) En het is een feite een detox op grote schaal van de aarde. De frequenties van deze aardstralen hebben een sluipende, stress veroorzakende werking op onze lichamen. Ze verstoren de cel werking in alle organen en lichaamssystemen. Je wordt langzaam maar zeker ziek!3 aardstralen

Als ik een huisreiniging doe laat ik de bewoner een paar aardstralen voelen en de ze schrikken dan van zowel de hoeveelheid als de intensiteit. Na het "opruimen" voelen meteen een diepere ontspanning en aarding.

---------------------------------

 Marianne, Milona en Christine hebben de aardstralen tijdens een huisreiniging ervaren, dit is wat ze erover schrijven;
Wil jij een keer ZONDER ENIGE VREPLICHTING voelen hoe aardstralen voelen?
Stuur mij een bericht, we bellen dan een keertje en dan laat ik jou binnen 5 minuten voelen wat ze met je doen.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kost je niets en ik zou zeggen succes gegarandeerd.
 --------------------------------

Hieronder drie recente ervaringen van Milona, Mariannen en Christine

Aardstralen, ik wist dat ze bestonden maar ik kon me er geen beeld bij vormen. 

Hoe lopen ze dan, waar is het begin en het einde? Samen met Henk heb ik tijdens de huisreiniging mogen ervaren wat aardstralen zijn en hoe ze voelen. Ik weet dat alle onderdelen van het leven een aparte trillingsfrequentie heeft, net als een radio die je afstemt op je favoriete zender. Maar eigenlijk nooit bij stil gestaan is dat wij eigenlijk dit verschil in frequenties kunnen waarnemen. Ieder op zijn eigen manier. Mijn antenne is dat ik ze voel in mijn lichaam. Mijn lichaam buigt zich ergens van af of juist voelt zich aangetrokken tot iets, beetje vergelijkbaar met de zwaartekracht. Ik voelde tijdens de sessie met Henk dat een aardstraal als afstotend voelde. Zeg maar een soort harde zware straal, die je niet ziet maar wel voelt. 

En het mooie van dit proces is, dat wij mensen in staat zijn om deze plekken die uit balans zijn, zelf kunnen te kunnen opruimen. Zonder oordeel of negatieve bevindingen. Wij zijn de oplossing tot de gecreëerd disbalans. De cirkel is weer rond.

Ik heb tijdens de huisreiniging een ontzettend leerzame tijd met Henk gehad, eigenlijk voelde het als iets heel normaals. Onze eigen natuurlijke krachten werden geactiveerd. Maar aan de andere was het zo bijzonder en mooi om dit samen te mogen meemaken. Ook het feit dat je zelf mag meedoen en voelen. Blij met deze mentor en ik hoop dat velen deze manier van leven gaan volgen. Dan wordt de wereld elke dag een beetje beter.

Marianne; Liefde overwint altijd ❤️


&

Samen met Henk ging ik tijdens de huisreiniging bewust voelen hoe een aardstraal voelt. Ik voelde de verstorende energie meteen in mijn systeem. Een onprettige hoge spanning waar je wiebelig van wordt. Het voelde overweldigend. Toen de aardstralen geneutraliseerd waren gleed de spanning van me af. Heel bevrijdend. Waar de energie in huis eerst ingesloten en onrustig voelde, voelt het nu licht en ruimtelijk aan. En het mooie is dat Henk je leert om het zelf goed bij te houden.

‘Milona’

&

 
Ik had wel eens over aardstralen gehoord maar echt geen idee wat ze waren en hoe ze eruit zagen of voelen.
Wat ik wel voelde was dat ik een huisreiniging wilde. En de analyse klopte gewoon met wat ik eigenlijk ook altijd in dit pand gevoeld heb.
De pijn die ik de laatste maanden voelde in mijn lichaam. Heftig. We wonen boven onze winkel en het liefste wilde ik er weg en stoppen met de zaak.
Zoveel pijn, slecht slapen, stress, niet leuk meer.
Waarom precies wist ik niet helemaal. Maar toen ik vandaag op een aardstraal stond voelde ik de pijn die ik de hele dag in mijn rechterbeen voel en bij sommige aardstralen best pittig.
Na het weghalen van de aardstraal voelde ik verzachting, rust over mij heenkomen en vooral in mijn been.
Het is fijn hoe Henk alles goed uitlegt en laat ervaren. Jouw ervaring er laat zijn en schijnbaar was het nu de tijd om dit te mogen ervaren en loslaten.
Dankbaar voor jouw hulp Henk en ik ben benieuwd wat het mij, mijn gezin en onze winkel/personeel gaat brengen.....
Christine
 
2023 02 27 Channeling & MEER
Ik doe al zo’n kleine 20 jaar huisreinigingen. Het begon na een grote transformatie met burnout en alles wat daar bijhoort in 2000. Daarna ging het min of meer als vanzelf. Ik werd in 2004 gevraagd om een grote woonboulevard energetisch te reinigen. In de loop der jaren heb ik er zeker zo’n 1000 gedaan. Dit terwijl ik nooit bewust iets ervoor heb geleerd om het te kunnen doen. Nu kan ik zien eindelijk zien dat het een aangeboren talent of gave is. Door af te leren "hoe het hoort" kwam deze gave steeds helderder te voor schijn. Het is er een waarvan ik me steeds bewuster wordt.
In 2014 schreef ik een boek over mijn leven tot dan toe. "ONDERWEG NAAR MEESTERSCHAP, DE WEG DIE NERGENS OP LIJKT"  & GRATIS LUISTERBOEK

Vooral de laatste tijd gebeuren er tijdens de huisreinigingen & MEER – ook voor mij – hele bijzondere dingen en hebben ook de bewoners dit soort ervaringen. Het heeft alles te maken met de bijzondere tijd van grote veranderingen waarin we nu leven.
 
je bron compleetBegin 2023 wilde ik ‘eindelijk’ op een dieper niveau eens weten wat ik nu precies doe. Voor die tijd gebeurde er van alles en ik zei vaak bij al het moois dat er gebeurde tijdens mijn werk: "ik doe maar wat". Daarom heb ik ANTOINETTE DETTINGMEIJER van praktijk Je Bron -  zoals ik al vaker had gedaan - gevraagd om voor mij een channeling te doen op dit thema. Ik had vooraf een aantal vragen gesteld.
*Heb je zelf ook thema’s die spelen en waarvan je wel eens meer zou willen weten, kijk dan eens op www.je-bron.nl

Hieronder de belangrijkste of meest van toepassing zijnde passsages uit deze channeling.
 
De allerbelangrijkste vraag is wat gebeurd er op het moment dat tijdens een reiniging al deze beelden, herinneringen, gevoelens, gedachtes naar boven komen? 
En zijn dit daadwerkelijk de vorige levens van degenen die dit ervaren. Zijn er ook andere dingen die hierin een rol spelen? Het allereerste wat we hierover willen zeggen is dat er zoals je heel goed weet, wel degelijk heel veel gebeurd. Je opent op dat moment portalen waardoor het mogelijk wordt dat oude opgeslagen informatie verdwijnt. Oftewel bevrijd wordt, aan het licht komt.

De aarde is een plek waar een fysieke werkelijkheid is, waar mensen leven die bestaan uit diverse lichamen. Jullie hebben het aardse fysieke vlak, het aardse fysieke lichaam. Toch dat lichaam bestaat uit meerdere lagen. Jullie zijn in de kern, ook al in deze driedimensionale werkelijkheid een multidimensionaal wezen en dat wordt vaak nog zo onderschat. Jullie zijn namelijk naast dat fysieke lichaam, jullie hebben naast dat fysieke lichaam ook een emotioneel lichaam, mentaal lichaam, en dan al die spirituele lichamen die gekoppeld zijn aan deze aarde en ook aan andere dimensies. 
 

Read more ...

Op 6 september heeft Antoinette in het kader van de opening van een nieuw opleidingsjaar van sjamanistisch opleidingscentrum Blue Kachina een channeling verzorgt voor alle cursisten.
Hebben we een klimaatcrisis of is er iets anders aan de hand?
De informatie is afkomstig van de "Hoeders van de Aarde" en heel actueel voor de tijd van NU. 

hoeders van de aarde

  

  

 
 
Boviswaarde 
Een manier waarop we kwaliteit van energieën kunnen meten is met de Bovis schaal. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaardes kunnen worden gemeten met een pendel of Bio-Tensor. 
Een plek, een woning hebben een Boviswaarde maar een product ook. Dit is vergelijkbaar met het trillingsgetal van een materie of van kleuren. Zoals elk product of voorwerp een kleur heeft, zo heeft het ook een trillingsgetal.
Wanneer een plaats een hogere trilling heeft dan verschaft deze ons energie en zorgt voor een perfect evenwicht. Een plaats die lager trilt zal ons langzaam verzwakken. 
 
André Bovis 
De Fransman André Bovis heeft de bovisschaal ontwikkeld om de vitaliteit van mensen en voedingsmiddelen te bepalen. Maar ook die van je woning. Hij ging ervan uit dat alle materie straling uitzendt. De frequentie/golflengte van deze straling meende hij te kunnen meten. Hij maakte een schaalverdeling en kon, door een pendel over deze schaalverdeling te bewegen, de waarde van het gemeten product aflezen. 
 
Bovis noemde zijn instrument de 'biometer'. Na de tweede wereldoorlog werd de methode van Bovis door de natuurkundige Simonéton verder uitgewerkt en de uitslag van de schaalverdeling wordt vanaf die tijd 'Boviswaarde' genoemd. Gezonde mensen  en woningen hebben een waarde van 6500 tot 8000 op de Bovisschaal. 
Door het werk van Simonéton werd de biometer en de Boviswaarde bekend. Al snel werd ontdekt dat niet alleen voedingsmiddelen een Boviswaarde hebben. Alles (organismen, voorwerpen, ruimtes, plekken, boeken, symbolen, etc.) heeft zijn eigen Boviswaarde. Daarmee is de Boviswaarde geen directe maat voor de vitaliteit van iets of iemand, maar eerder een voorwaarde voor gezondheid en vitaliteit.
De Boviswaarde is een maat voor de heelheid (= in verbinding met zijn kosmische bron / goddelijke kern) van een systeem (lichaam, voorwerp, plek, etc.). 
De Boviswaarde geeft aan in welke mate aardse en kosmische krachten, materie en geest elkaar doordringen; hoe heler en hoe heiliger, des te hoger de Bovis. Het is bekend dat 'iets' met een hoge Bovis de energie van iets/iemand met een lage Bovis aanvult; terwijl het omgekeerde - een object met een lage Bovis kan de energetische waarde van iets/iemand met een hoge(re) Bovis laten dalen - eveneens geldt. 
 
Bij een lage Bovis zijn de levensprocessen gering. Bij de mens is de ondergrens 6500, bij een lagere Bovis wordt hij vatbaar voor ziekten. We spreken van een maximale Bovis, wanneer het organisme 'heel' is; bij de meeste mensen is dat een waarde van 9.000 Bovis. De optimale Bovis (bij de mens ca. 11.000-12.000) wordt bereikt indien er een optimale harmonie bestaat tussen materie en geest. Een systeem ontwikkelt zich van een lage naar een maximale en tenslotte een optimale Bovis.
 
bovis kleinDe waarde wordt vandaag de dag ernstig aangetast door de grote hoeveelheden aardstralen, verstoorde krachtplekken en technische straling.
Deze verstoringen kunnen relatief eenvoudig door een juiste energetische huisreiniging geneutraliseerd worden en door jezelf op peil gehouden worden met een eenvoudige dagelijkse oefening.

Er zijn twee soorten boviswaarden
1. Aardse Boviswaarden voor de meting van het fysieke lichaam (Lineaire schaal van 1.000 tot 12.000)
2. Kosmische Boviswaarden voor de meting van de geest (Logaritmische schaal van 32.000 tot oneindig)
 
Deze onderstaande informatie is op basis van vragen die ik had. Antoinette Dettingmeijer heeft op 12 mei samen met mij gezeten om de informatie te ontvangen vanuit hogere bewustzijnsvelden.
 
We hebben de channel-sessie gedaan omdat ik een aantal vragen had, o.a. over de veranderende hoeveelheid en de aard van aardstralen in woningen. Verder was ik ook heel benieuwd naar informatie over “Atlantis” en de betekenis daarvan voor onze tijd.
 
De gechannelde informatie:
De aardstralen waarover je spreekt zijn een direct gevolg van de verstoring vanuit de aarde die naar de oppervlakte komt. De aarde die haar schil aan het afwerpen is omdat ze los wil breken uit de dimensie waarin ze zich bevindt en dan bedoelen we niet dat ze op een dag openbreekt en dat jullie massaal naar een 5edimensie verhuizen. En tegelijkertijd op en ander vlak wel. Maar niet naar die dimensie waar jullie met elkaar zo naar toe willen. De 5e dimensie als het grote koninkrijk, het grote beloofde land, "daar is alles goed". Want dat is dat stukje waar we eerder al over spraken, de vlucht van vele lichtwerkers om zich te richten op een gebied wat zo groots en mooi klinkt, vol eenheid licht en liefde. Maar niet meer verbonden is aan een fysieke planeet. Er wordt dan een aspect overgeslagen, namelijk de diepe angsten, pijn, woede, verdriet die er nog in jullie eigen systeem aanwezig. Die er in oude onopgeloste emoties zijn blijven hangen, waar nog steeds een heel leger (van de broeders van het duister) zich aan kan voeden. 

Read more ...

Deze channeling is verzorgd door Antoinette Dettingmeijer. www.je-bron.nl

Onderstaand de meest recente channeling van 11 december over aardstralen en andere soorten zoals Leylijnen, Benkerlijnen, en Currylijnen. Maar ook over de invloed van technische straling en ernstig verstoorde krachtplekken.

De aanleiding voor deze channeling was dat ik behoefte had aan bevestiging over hetgeen ik vermoedde door alles wat ik op het gebied van aardstralen, krachtplekken etc. de laatste tijd tegenkom bij mijn Energetische Huisreinigingen. 

De uitgeschreven tekst van de gechannelde boodschap:
“Zoals je weet en zoals zovelen zich bewust zijn is Gaia bezig om haar eigen grootsheid, haar prachtige, krachtige levensenergie weer volledig bewust naar buiten te laten stromen. Is Gaia bezig om uit haar diepe periode van verdichting te komen en haar Hogere Zelf weer te verbinden met haar kern om haar Hogere Lichamen weer te verbinden met de meer verdichte. Om zichzelf weer als multidimensionaal Wezen te ervaren. Net zo zoals de mensheid dat aan het doen is. 
En is zij bezig om deze periode van diepe verdichting achter zich te laten. Waardoor ze kan transformeren uiteindelijk naar een hoger versie van zichzelf. Hogere vibraties die door haar heen kunnen stromen. 

Uiteindelijk kan ze de transformatie maken naar haar Kristallijne Wezen. Kan ze weer keren naar haar staat van heelheid, van eenheid, waarin ze weer erkend wordt en herkend wordt als prachtige Godin die de mensheid en alles wat er leeft alles geeft wat ze nodig heeft. 

Gaia en Mensheid, zo diep aan elkaar gebonden gaan gezamenlijk door dit proces. En wat je nu ervaart is dat haar kracht die enerzijds zo is afgezwakt - want ze heeft er zo lang uitgezien als een volledig uitgeput wezen. De mensheid heeft zo een roofbouw gepleegd dat de natuurlijke bronnen uitgeput raken. 

Toch juist daardoor heeft Gaia een andere kracht in zichzelf moeten aanspreken. En gelukkig, zodat er zoveel licht en liefde van buiten voor haar is om haar in dit proces te ondersteunen, daardoor kan ze deze kracht aanspreken. Dit door de vele mensen die zich bewust worden, door de vele hulp die gevraagd wordt aan de werelden van de Engelen, de Elohim, de Draken die geactiveerd worden, de Leylijnen die daardoor weer opnieuw leven worden ingeblazen en alle andere lijnen op en in Gaia, die weer bezield worden. 

Read more ...

Henk Janssen schrijft over energetische huisreinigingen in oorlogsgebied.
Plaatsen waar in het verleden heftige gebeurtenissen zoals oorlogen hebben plaatsgevonden leveren voor HSP’ers op den duur gegarandeerd emotionele of fysieke gezondheidsproblemen op. 
Het kunnen recente oorlogen zijn maar ook kleinschaliger gebeurtenissen uit een verder verleden. 
HSP’ers in bijvoorbeeld de Schuytgraaf een wijk in Arnhem is gebouwd op oorlogsgebied van de tweede wereldoorlog. Ik heb bij spirituele huisreinigingen gemerkt dat mensen daar de soldaten nog door de kamer hebben zien lopen. Het was de energie van de oorlogshandelingen en de gedode soldaten.
Oudewater is een strategisch gelegen gebied waar veel strijd is gevoerd tussen diverse graafschappen. In Oudewater staan nog veel historische panden en in Oudewater staat de Heksenwaag als bewijs van de heksenvervolging in de 16 een 17e eeuw. Bij mijn huisreinigingen in Oudewater heb ik gemerkt dat deze gebeurtenissen terug te vinden zijn in het energetisch geheugen van de woningen waar ik huisreinigingen gedaan heb. De bewoners hadden er - vaak onbewust - last van. 
Een andere bijzondere ervaring met had ik in de buurt van Eersel waar ooit een kampement van Napoleon was. Onderzoek in de stadsarchieven leerde dat in deze omgeving veel strijd is gevoerd. De oorlogsenergie was duidelijk voelbaar in de woning en het hele perceel.
Bij een mooie energetische huisreiniging in Breda kreeg de bewoonster beelden van de soldaten die daar ooit door de stad marcheerden. 
Van oudsher is Breda een garnizoens- en vestingstad. 
Er waren prachtige landschappen in Engeland waar koeien graasden. Het ging mis met de energie van de grond toen de koeien de “gekke koeienziekte” kregen als gevolg van het feit dat ze slachtafval te eten kregen. Naderhand bleek dat de landschappen de trauma’s van de zieke en dode koeien hadden geabsorbeerd. De energie van de grond was zwaar aangetast. Eigenlijk hetzelfde als in oorlogsgebieden. 
Wil je weten hoe de energie in jouw woning is, vraag dan een gratis analyse en krijg binnen twee dagen een rapport.

button gratis analyse

 

Antoinette heeft op 17 augustus 2022 een channeling gedaan bij de immense en prachtige krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Veel informatie over deze krachtplek en o.a. over aardstralen en nog veel meer. GELUIDSOPNAME.

Antoinette Dettingmeijer

Externsteine klein met vortex

 Boven: foto van de Externsteine met vortex

Hieronder de uitgeschreven tekst van de channeling

Tussen 15 en 18 augustus waren Antoinette en Henk voor de 2e keer bij de krachtplek "de Externsteine" in Horn-Bad Meinberg. Het was weer bijzonder om na drie jaar hier weer terug te zijn. 

ant channelt

<<<< Antoinette channelt deze boodschap vanuit de "Hoeders van de aarde"

In diepe liefde, heten we jullie welkom. 

Vol kracht, vol levensenergie is deze plek.
Als spiralen van energie die uit de grond omhoog komen. Waar twee, minstens twee, maar als je ook kleinere leylijnen van de aarde erbij rekent zijn er veel meer aderen van de aarde, meridianen van de aarde die hier op deze plek samenkomen. En op die wijze ontstaat er een draaikolk van energie die je kunt vergelijken met een vortex, als een chakra in de mens. Zeer zeker een energievortex in de aarde.

 
Twee  grote leylijnen komen hier samen. Uiteindelijk zijn het meerdere die op dit punt elkaar kruisen of die vanuit hier ontstaan. Daar waar deze prachtige planeet Gaia , waar zij nog aan het ontwikkelen was, meer in een beginstadium van haar ontstaan, waar ze zich bewust werd van haar eigen immense kracht, haar eigen immense potentieel en als het ware van binnenuit naar buiten toe een beweging ging maken -zoals soms ook vulkanen ontstaan, waar Gaia ook van binnenuit naar buiten toe een immense opbouw van energie naar buiten laat stromen, haar kracht laat vrijkomen -  zo is dit zo’n punt. Echter niet vulkanisch, maar puur ontstaan vanuit de kracht van Gaia en kosmos die hier samen komen. Waar een kracht uitbraak van binnenuit, uitreikend naar de grote centrale zon, het middelpunt van het universum, uitreikend naar haar planeten, zusters, om de verbinding tussen andere planeten en deze te bekrachtigen. 

extern vanaf zijkant kopie

<< de Externsteine vanaf de zijkant

En zo is deze plek, zoals meerdere plekken op jullie wereld een vortex. Een immense bundeling van energie, waarin niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is dat jullie daadwerkelijk op een levend wezen wonen. Voor jullie zo vanzelfsprekend, maar er zijn zo velen, nog zovele mensen die zich hier totaal niet van bewust zijn. Die weliswaar zien dat er beweging is in de aarde, maar de levenskracht en het eigen bewustzijn van Gaia volledig negeren. 

Read more ...

De invloed op de gezondheid van aardstralen en wateraders in je woning of paardenstal. 

Overal in het landschap lopen diverse van nature aanwezige energielijnen die de wereld letterlijk als een raster omvatten. 

Er zijn wateraders, aardstralen, leylijnen, kruisingen van aardstralen, krachtplekken, vortexen en nog veel meer.

Vroeger, veel mensen waren nog meer met de natuur verbonden en wisten waar je moest bouwen en waar niet. Pendelen en wichelroedelopen waren “normale” activiteiten. Vooral boeren gebruikten pendel en wichelroede om te bepalen waar gebouwd kon worden en om waterputten te vinden.

Later is deze kennis voor een groot deel verloren gegaan en werd men minder kieskeurig en bouwde men zonder enige kennis van de energie van de plek. Regelmatig kom ik in woningen en paarden- en koeienstallen waar een of meerdere aardstralen of wateraders in de grond zitten. Leven op aardstralen en wateraders is ziekmakend. Ons lichaam en ook dat van dieren kan daar niet tegen. Allerlei processen in het lichaam worden verstoord. 

Vortexen zijn onzichtbare energiewervelingen die kunnen ontstaan op de kruising van bijvoorbeeld aardstralen. Het zijn ook verbindingen tussen diverse bewustzijnslagen waar langs astrale wezens voor onrust in huis kunnen zorgen.

Krachtplekken zijn van nature aanwezige plekken in het landschap met een zeer krachtige energie. Je kunt over het algemeen niet lang met deze energie in contact zijn.

Oude culturen wisten precies waar ze op krachtplekken of langs Leylijnen hun heiligdommen moesten maken. Kerken zijn vaak op die plekken gebouwd, zelfs vaak op plekken waar eerst “heidense” heiligdommen waren. Er werd soms gewoon over heen gebouwd.

Ook in de natuur komen veel krachtplekken voor vooral op plekken waar veel kristallen in de grond of het gesteente zitten. 

Krachtplekken werken verticaal en zijn communicatielijnen tussen kosmos en aarde.

Wil je weten hoe de energie in jouw woning is? vraag dan en gratis analyse aan.

button gratis analyse

 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.henk-janssen.nl