henk-janssen-huisreiniging

De invloed op de gezondheid van aardstralen en wateraders in je woning of paardenstal. 

Overal in het landschap lopen diverse van nature aanwezige energielijnen die de wereld letterlijk als een raster omvatten. 

Er zijn wateraders, aardstralen, leylijnen, kruisingen van aardstralen, krachtplekken, vortexen en nog veel meer.

Vroeger, veel mensen waren nog meer met de natuur verbonden en wisten waar je moest bouwen en waar niet. Pendelen en wichelroedelopen waren “normale” activiteiten. Vooral boeren gebruikten pendel en wichelroede om te bepalen waar gebouwd kon worden en om waterputten te vinden.

Later is deze kennis voor een groot deel verloren gegaan en werd men minder kieskeurig en bouwde men zonder enige kennis van de energie van de plek. Regelmatig kom ik in woningen en paarden- en koeienstallen waar een of meerdere aardstralen of wateraders in de grond zitten. Leven op aardstralen en wateraders is ziekmakend. Ons lichaam en ook dat van dieren kan daar niet tegen. Allerlei processen in het lichaam worden verstoord. 

Vortexen zijn onzichtbare energiewervelingen die kunnen ontstaan op de kruising van bijvoorbeeld aardstralen. Het zijn ook verbindingen tussen diverse bewustzijnslagen waar langs astrale wezens voor onrust in huis kunnen zorgen.

Krachtplekken zijn van nature aanwezige plekken in het landschap met een zeer krachtige energie. Je kunt over het algemeen niet lang met deze energie in contact zijn.

Oude culturen wisten precies waar ze op krachtplekken of langs Leylijnen hun heiligdommen moesten maken. Kerken zijn vaak op die plekken gebouwd, zelfs vaak op plekken waar eerst “heidense” heiligdommen waren. Er werd soms gewoon over heen gebouwd.

Ook in de natuur komen veel krachtplekken voor vooral op plekken waar veel kristallen in de grond of het gesteente zitten. 

Krachtplekken werken verticaal en zijn communicatielijnen tussen kosmos en aarde.

Wil je weten hoe de energie in jouw woning is? vraag dan en gratis analyse aan.

button gratis analyse

 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.henk-janssen.nl